Cercar en aquest blog

dissabte, 15 de gener del 2022

INNOVAMAT - 1R

Aquest curs els alumnes de 1r segueixen amb el projecte Innovamat, una proposta que emociona, estimula i motiva l'alumnat en l'aprenentatge matemàtic. 

Els materials posen l’alumne/a en el centre del seu propi procés d’ensenyament-aprenentatge i permeten desenvolupar l’autonomia i el pensament crític. 

Innovamat proposa unes matemàtiques contextualitzades, un currículum flexible, activitats variades que parteixen de material manipulable molt divers (targetes numèriques, targetes il·lustrades, coves de comptatge, collarets de comptatge, monedes i bitllets, pissarres màgiques…) i applets. 
El contingut educatiu s’organitza en tres grans blocs (laboratori de nombres, aventures i reptes matemàtics i la plataforma) on es treballen diferents conceptes matemàtics i dimensions emprant metodologies pedagògiques diverses.

Tot seguit podeu veure algunes fotos de com els infants de 1r A i 1r B treballen el bloc de laboratori de nombres. Si cliqueu sobre la primera foto podreu descarregar les imatges de primer A, i sobre la tercera foto, les imatges de primer B.